Afbeelding contact pagina: voorkant praktijk osteopathie emergo

Monique Mulder

ADRES:
Anthony van Hobokenstraat 8
3161 KS Rhoon

e-mail: info @ osteopathieemergo.nl
telefoonnummer 06-1936 5225

(Dit nummer is bereikbaar tijdens kantooruren,
behalve tijdens behandelingen. Spreekt u dan
alstublieft de voicemail in, dan neem ik zo spoedig
mogelijk contact met u op.)

Contact informatie

Voor vragen, meer aanvullende informatie of het maken van een afspraak kunt u telefonisch of via e-mail contact opnemen met Osteopathie Emergo. Uw gegevens worden enkel gebruikt voor mijn eigen administratie en worden niet gedeeld met derden. Als ik in behandeling ben, staat mijn telefoon doorgeschakeld naar de voicemail. Als u deze inspreekt vermeld dan altijd duidelijk uw naam en uw telefoonnummer, ik probeer u dan zo spoedig mogelijk terug te bellen.

Wilt u meer lezen over de tarieven van een behandeling en de eventuele vergoedingen? Klikt u dan hier voor meer informatie hierover.

Op Zorgkaart Nederland leest u hoe anderen de behandelingen van Monique Mulder bij Osteopathie Emergo hebben ervaren. Hier kunt u zelf ook een beoordeling achterlaten als u dit wenst.

Bent u niet tevreden over een behandeling, dan sta ik uiteraard open voor feedback. Graag overleg ik met u wat de mogelijkheden zijn en wat ik voor u kan betekenen. In de klachtenregeling-Osteopathie vindt u meer informatie: Klachtenregeling-Osteopathie

 

AGB-codes:

NRO-code: 639
Therapeut 90-049217
Praktijk 90-57650
KVK nr: 59680393
BTW nr: NL001797985B39