Over Monique Mulder

Ik was al jong geïnteresseerd in osteopathie. Eigenlijk zou ik na mijn eindexamen gymnasium Frans gaan studeren, maar toen ik zelf bij een osteopaat op de behandelbank lag, dacht ik plotseling dit wil ik ook!.

 

Al jaren had ik vage hoofdpijn en buikpijn. Ik was overal geweest, zonder resultaat, en de osteopaat helpt mij met zachte technieken ‘zo maar’ van mijn klachten af. Na een paar keer meekijken wist ik zeker dat ik ook osteopaat wilde worden.

Eerst heb ik fysiotherapie gestudeerd in Rotterdam, waar ik in juli 2007 afstudeerde. Daarna heb ik in een verpleeghuis en twee particuliere praktijken gewerkt. In 2008 ben ik begonnen met de vijfjarige studie osteopathie bij de IAO in Zeist. In juni 2013 ben ik with merit afgestudeerd.

Tijdens het laatste jaar van mijn studie heb ik wetenschappelijk onderzoek gedaan naar de effecten van osteopathie op de fysieke fitheid en ervaren kwaliteit van leven bij patiënten met een hartaandoening. De resultaten van dit onderzoek waren positief. Hier ligt voor mij dan ook een speciale interesse, evenals in buikklachten, nekklachten, migraine en sportgerelateerde klachten. In mijn vrije tijd sport ik zelf graag, met name wielrennen. Maar natuurlijk is iedereen welkom, ongeacht de aard van de klacht. Zelfs preventieve screening of behandeling is mogelijk.

Ik benader mensen graag persoonlijk, aangezien iedereen anders is. Door veel vragen te stellen en goed te luisteren probeer ik de oorzaak van uw klachten te achterhalen, zodat we zo goed mogelijk resultaat boeken.

Osteopathie werkt nauw samen met:

–  Be Pushed To The Limit, Personal Training

Van Luijk Fysiotherapie 

Chiropractie van Leeuwen 

Samayoga 

Massagepraktijk Hart en ziel

Klantwaarderingen

Klik hier voor meer klantwaarderingen op ZorgkaartNederland.nl. Hier kunt u zelf ook een klantwaardering achterlaten.

“Al meerdere jaren had ik last gehad van nekpijn met als gevolg migraine of uitstraling naar mijn armen. Verschillende fysio- en mensendieck therapeuten hielpen mij tijdelijk van klachten af, maar na verloop van tijd keerde dit altijd terug. Met haar ervaring als fysiotherapeute en osteopaat kijkt Monique naar de oorzaak van de pijn in plaats van naar een tijdelijke oplossing. Met een effectieve behandeling en adviezen die toepasbaar zijn binnen je eigen levensstijl werk je samen met haar aan je herstel. Ik heb nergens last meer van, leef gezonder en heb er elke dag profijt van.”
(Jenna Kleingeld, 26 jaar)

“Monique was de eerste specialist in jaren die doorvroeg op mijn klachten en symptomen zonder meteen met medicatie op de proppen te komen. Ik ben nu zo’n vijf keer osteopathisch behandeld aan mijn chronische rugklachten en ben heel erg tevreden met het resultaat. Tegen iedereen met vage klachten waar artsen niks mee doen of kunnen zeg ik dat ze langs moeten bij de osteopaat. En Monique kan ik iedereen aanbevelen!”
(Sylvia Niemantsverdriet, 31 jaar)