Routebeschrijving

Osteopathie Emergo

Monique Mulder
Anthony van Hobokenstraat 8
3161 KS Rhoon

Telefoonnummer 06-1936 52 25

(Dit nummer is bereikbaar tijdens kantooruren, behalve tijdens behandelingen. Spreekt u dan alstublieft de voicemail in, dan neem ik zo spoedig mogelijk contact met u op.)

 

Openbaar vervoer

De praktijk ligt vlak naast metrostation Rhoon. U verlaat het station aan de noordkant van Rhoon (de kant van het Kasteel van Rhoon), steekt de straat over, loopt een klein stukje naar rechts en dan loopt u links om de hoek zo tegen de praktijk aan.

 

Auto

Vanaf de A15 neemt u afslag Rhoon. U rijdt richting Rhoon via de Groenekruisweg. Bij het Shellstation gaat u rechtsaf en volgt de Stationsstraat naast de metrobaan (let op, als de weg naar rechts afbuigt richting het centrum moet u links aanhouden om op de Stationsstraat te blijven). U passeert de sporthal en het gemeentehuis, waar u eventueel kunt parkeren.

De praktijk ligt ter hoogte van metrostation Rhoon.

Als u vanuit Poortugaal, Hoogvliet, Spijkenisse of de eilanden komt dan neemt u de Groenekruisweg richting Rhoon. Ter hoogte van de Praxis slaat u linksaf richting Rhoon-Noord. U neemt de eerste straat naar rechts (de Stationsstraat) en volgt deze tot aan metrostation Rhoon. Hier kunt u parkeren.

Er is beperkt parkeergelegenheid voor de deur (1 invalide parkeerplek).

U kunt ook parkeren aan de Stationsstraat, bij het gemeentehuis of bij de sporthal.